Energiecoach worden bij AltenaWoontSlim?

Volg een gratis opleiding en help uw dorpsgenoten energie te besparen

Energiecoach gezocht

Via AltenaWoontSlim helpen de gemeente en de woningcorporaties huurders en woningeigenaren bij het besparen van energie én het verduurzamen van hun woning. De energiecoaches spelen hierin een belangrijke rol. Deze vrijwilligers met een groot hart voor verduurzaming adviseren inwoners van Altena over welke energiebesparende maatregelen zij kunnen nemen. Maatregelen die niet alleen goed zijn voor onze aarde, maar ook voor de portemonnee!

Als energiecoach krijgt u gratis een opleiding via Stichting Duurzaam Stoer, partner van de gemeente en de woningcorporaties bij AltenaWoontSlim. U ontvangt een vrijwilligers- en kilometervergoeding.

Energiecoach worden en bijdragen aan de verduurzaming van uw dorp? Neem contact op met AltenaWoontSlim via 085 – 13 03 647 of info@altenawoontslim.nl