Geef uw mening over veiligheid in uw omgeving

U kunt tot en met 30 juni meedoen aan de enquête veiligheid

Voelt u zich veilig in uw buurt? En voelt u zich online veilig? Ervaart u overlast in uw woonomgeving? Waar moet de gemeente Altena de komende jaren vooral aan werken, als het om veiligheid gaat?

Wij horen graag uw ervaring en mening over veiligheid in uw omgeving. Doe mee en help ons de veiligheid in Altena te verbeteren.

U kunt tot en met 30 juni meedoen aan de enquête veiligheid

Vul de vragenlijst in via www.gemeentealtena.nl/enqueteveiligheid. Het invullen duurt maximaal 5 minuten.

Wij waarderen het enorm als u de vragenlijst invult. Met uw antwoorden geeft u ons inzicht in wat u ervaart en belangrijk vindt op het gebied van veiligheid. Met de uitkomsten van de enquête kunnen wij gericht werken aan een veilig Altena.

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op via ons algemene telefoonnummer 0183 - 51 61 00 of via e-mailadres veiligheid@gemeentealtena.nl.