Geef uw mening over verkeer en vervoer in de gemeente Altena

We werken aan de Mobiliteitsvisie 2040

Foto weg voor mobiliteitsvisie

Samen met inwoners, bezoekers en bedrijfsleven werkt de gemeente Altena aan de Mobiliteitsvisie 2040. Wij horen graag uw mening over verkeer en vervoer nu en in de toekomst. Daarom voeren wij een onderzoek uit. Doet u mee?

Hoe waardeert u de huidige voorzieningen voor auto, fiets en openbaar vervoer? Hoe wilt u zich in de toekomst binnen Altena verplaatsen? Welke behoeften heeft u ten aanzien van de bereikbaarheid van Altena?

Vul de vragenlijst in voor 2 november

Geef uw mening door de vragenlijst in te vullen. Het invullen van de enquête duurt ongeveer 15 minuten.

Vult u de vragenlijst liever op papier in? Dan kunt u de vragenlijst telefonisch opvragen. U ontvangt de vragenlijst dan per post thuis. Het opvragen van de vragenlijst kan door te bellen met Ilona Hoogendoorn via telefoonnummer 0183 – 51 63 74.

Alvast hartelijk dank voor uw deelname!

Vul de vragenlijst in!