Groene Burendag

Huurders ontvangen planten van hun woningcorporatie

Groene Burendag

Vrijdag 23 en zaterdag 24 september organiseren Woonstichting Land van Altena, Bazalt Wonen en de gemeente Groene Burendag. Burendag is de dag waarop buurtgenoten jaarlijks gezellig samen komen. Voor een kop koffie, een leuke activiteit of om samen te tuinieren. Wij geven Burendag dit jaar een groen tintje.

Straat vergroenen

Een groene woonomgeving, vol planten in bloei, vogels en vlinders, maakt gelukkig. Ook helpt meer groen tegen de warmte en houdt het water beter vast. Doet u mee met Groene Burendag? Dit kan door samen met uw buren tegels te wippen en er planten voor terug te zetten. Of door uw balkons op te fleuren. De planten krijgt u van de woningcorporatie.

Meldt u aan met buren

Meldt u voor 1 september met minimaal 3 buren aan bij uw corporatie, Land van Altena of Bazalt Wonen. U ontvangt dan van een plantenpakket met inheemse planten en een zak potgrond.

Medewerkers van de gemeente en corporaties zullen een handje helpen in een aantal straten in de gemeente die zich voor Groene Burendag aanmelden.