Hoe ervaart u de aandacht voor dementie in uw gemeente?

Laat ons dat weten! Vul de vragenlijst in, dit kost u slechts 5 tot 10 minuten.

dementie

Gemeente Altena is een dementievriendelijke gemeente. In een dementievriendelijke gemeente is aandacht voor de situatie waarin mensen met dementie én hun mantelzorgers verkeren. Inwoners en lokale partijen werken samen aan allerlei initiatieven die de levenskwaliteit van deze groep kwetsbare mensen vergroot. Zoals bijvoorbeeld bewustzijn creëren, kennis vergroten en ontmoetingen organiseren tussen mensen met en zonder dementie. Zo willen we uiteindelijk taboes doorbreken en bereiken dat mensen veilig thuis kunnen blijven wonen.

Hoe ervaart u de aandacht voor dementie in uw gemeente?

Laat ons dat weten! De uitkomst van dit onderzoek gebruiken we om de gemeente nog dementievriendelijker te maken. Vul de vragenlijst in. Dit kost u slechts 5 tot 10 minuten. Meedoen kan tot en met vrijdag 20 november.

Hartelijk dank voor uw medewerking!

Wethouder Paula Jorritsma, portefeuillehouder sociaal domein: “Mensen met dementie zijn meer dan hun ziekte.”

Handige links: