In problemen door de toeslagenaffaire? Laat het ons weten!

geld

In Nederland zijn duizenden ouders getroffen door problemen bij de kinderopvangtoeslag. Ook in Altena wonen er ouders die door de Belastingdienst onterecht beschuldigd zijn van fraude. De Belastingdienst compenseert hen daar financieel voor. Komt u in aanmerking voor compensatie maar is dat niet voldoende voor u? Heeft u door de toeslagenaffaire problemen gekregen rondom huisvesting, werk en inkomen, zorg of opvoeding van uw kinderen? Neem contact op met OnS Altena!

Gemeente Altena biedt getroffen ouders ondersteuning op meerdere vlakken

Staatssecretaris A. van Huffelen, van Financiën en Toeslagen, heeft alle gemeenten gevraagd getroffen ouders te benaderen en ondersteuning te verlenen. Vanwege de privacywet mag de Belastingdienst de gemeente Altena geen gegevens verstrekken. Daarom doen wij een oproep aan getroffen ouders in Altena om contact op te nemen. Er is ondersteuning mogelijk bij schulden, verlies van werk en inkomen, opvoedingsproblemen.

Aarzel niet en neem contact op met OnS Altena, bereikbaar via 0183 – 51 60 60.

We zijn er om u te helpen uw leven weer op de rit te krijgen.