Papiercontainer voor inwoners voormalige gemeente Woudrichem

Uitzetten containers in september/oktober

papiercontainer

Vanaf 1 januari 2021 halen we in de hele gemeente oud papier alleen nog maar op met containers. Daarom krijgt u als inwoner van de voormalige gemeente Woudrichem in september/oktober een papiercontainer. In de week van 29 juni – 3 juli krijgt u hier een brief over.

U krijgt een 240 liter papiercontainer

Standaard krijgt u een 240 liter container. Wilt u liever een kleinere, 140 liter container? Of een extra papiercontainer? In de brief staat hoe en waar u dit kunt aangeven.

Kijk voor meer informatie op www.gemeentealtena.nl/oudpapier

Wissel papiercontainer voormalige gemeenten Aalburg en Werkendam

Heeft u een grote papiercontainer en wilt u die omruilen voor een kleinere? Of wilt u een extra papiercontainer? In de week van 29 juni – 3 juli ontvangt u hierover een brief. In de brief staat hoe en waar u een een wisseling van een grote naar een kleinere papiercontainer kunt aanvragen.

Nog geen papiercontainer?

Heeft u nog geen papiercontainer? Vanaf 1 janauari 2021 halen de vrijwilligers van verenigingen of kerken oud papier alleen op in containers. Daarom krijgt u een papiercontainer. Standaard krijgt u een 240 liter container. Wilt u liever een kleinere, 140 liter container? Of een extra papiercontainer? In de brief die u binnenkort ontvangt leest u hoe u een andere maat container kunt aanvragen.

Kijk voor meer informatie op www.gemeentealtena.nl/oudpapier