Van de gemeenteraad

Zomerstop: 1 september gaat de raad weer van start

gemeenteraad

Wouter van Vliet uit Wijk en Aalburg is  tijdens de raadsvergadering van 9 juli geïnstalleerd als gemeenteraadslid voor het CDA. Hij volgt Hanno van Baast op. Wouter van Vliet was eerder al raadslid bij de gemeente Aalburg.

Wouter van Vliet

Zomerstop

De gemeenteraad vergaderde afgelopen donderdag voor het laatst voor de zomer. Op 1 september gaan de raadsleden weer van start. Voorlopig nog steeds op aangepaste wijze vanwege COVID19. Dat betekent onder andere dat deelnemers aan vergaderingen 1,5 meter van elkaar zitten en er geen publiek bij kan zijn. Wel proberen we zo veel mogelijk het ‘oude’ vergaderschema weer op te pakken, met Altenarondes en bezoeken aan de kernen. Vergaderen op locatie zit er helaas nog niet in. Voor meer informatie over het vergaderschema kunt u kijken op altena.raadsinformatie.nl.

Meer weten over de gemeenteraad?

Kijk op:  gemeentealtena.nl/gemeenteraad.  Heeft u vragen over de gemeenteraad? Neemt u dan contact op met de griffie:

•             telefonisch via 0183 - 51 61 00
•             via mail: griffie@gemeentealtena.nl
•             via whatsapp:  06-22 15 60 88.

De gemeenteraad wenst u een fijne zomer!