Van de gemeenteraad

16 maart: raadsvergadering

Voorzittershamer

Vrouwen in het gemeentebestuur

Wie zijn de vrouwen in ons gemeentebestuur? Wat beweegt hen, waarom kozen zij voor de lokale politiek? Vanaf 8 maart, Internationale Vrouwendag,  vindt u op onze website een portret van de vrouwelijke leden van de gemeenteraad en het college.

16 maart: Raadsvergadering

Op dinsdag 16 maart vergadert de gemeenteraad. De vergadering is digitaal en begint om 19.30 uur. Zodra de agenda bekend is, vindt u deze op altena.raadsinformatie.nl/

Volgen via de live verbinding

U kunt de vergadering live volgen via de live stream: altena.raadsinformatie.nl/live.

Meer informatie en contact

Wilt u meer informatie over de gemeenteraad, heeft u vragen over de vergaderingen, wilt u een keer inspreken of bijvoorbeeld een initiatief presenteren tijdens de inloop? Neem dan contact op met de raadsgriffie:

•              telefonisch via 0183 – 51 61 00
  •              via mail: griffie@gemeentealtena.nl
  •              via whatsapp:  06 – 22 15 60 88.

Meer informatie over de gemeenteraad vindt u ook op www.gemeentealtena.nl/gemeenteraad en over de raadsvergaderingen op altena.raadsinformatie.nl/