Vermelding in digitale gemeentegids

Akse Media mailt bedrijven, organisaties en verenigingen over de vermelding in de digitale gemeentegids.

gemeentegids

In 2021 verschijnt er geen papieren gemeentegids. De gemeentegids is alleen nog digitaal te vinden op onze website. Ook de gegevens in de digitale gemeentegids willen we graag zo actueel mogelijk houden. Deze week start Akse Media daarom met het controleren van de adressen voor de digitale gemeentegids.

Vermelding

Bedrijven, verenigingen en instanties die al in de digitale gemeentegids van Altena staan, worden benaderd door Akse Media via email. In de mail staat een persoonlijke code waarmee u eventuele wijzigingen kunt doorgeven.

Nieuwe vermeldingen

Verenigingen of instanties die nog niet in de digitale gemeentegids vermeld staan maar dat wel graag willen, moeten zich zelf aanmelden. Dat kan als volgt:

• per e-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. Digitale Gemeentegids Altena)
  • telefonisch: 0223 - 67 30 10 (redactie Akse Media)
  • schriftelijk: Akse Media (t.a.v. Digitale Gemeentegids Altena) Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.

Wijzigingen en/of aanmeldingen graag doorgeven voor 23 april 2021.