Vraag de Mantelzorgwaardering voor 2021 aan

Wilt u mensen bedanken die voor u zorgen? Vraag dan mantelzorgwaardering aan.

Mantelzorgwaardering

U kunt kiezen voor waardebonnen van Puur uit Altena (producten), Uit jouw streek (restaurants) of een geldbedrag op uw bankrekening. Een aanvraag indienen is mogelijk van 1 juli t/m 31 december 2021. Het gaat om een bedrag van € 120,00.

Hoe vraagt u de Mantelzorgwaardering aan? Dat kan op verschillende manieren:

• Ga naar www.gemeentealtena.nl/mantelzorgwaardering. Vul het digitale formulier in met gebruikmaking van het eigen DigiD. Hiermee heeft u de aanvraag gedaan. U krijgt automatisch een bericht daarvan.
  • Ontvangt u liever het aanvraagformulier met retourenveloppe thuis op de mat? Dan kunt u bellen naar gemeente Altena - OnS Altena: 0183 - 51 60 60. Of mailen naar:  ons@gemeentealtena.nl. Vul het aanvraagformulier in en stuur dit terug in de retourenveloppe.

Wat gebeurt er met mijn aanvraag?

Aanvragen voor september ingediend, behandelen wij in september. Alle tussen 1 september en 31 oktober toegekende mantelzorgwaarderingen 2021 betalen wij uit in de maand november 2021. Uitbetaling van alle toegekende mantelzorgwaarderingen tussen 1 november en 31 december 2021 vindt plaats in januari 2022.

Is uw aanvraag goedgekeurd, dan krijgt u het bedrag van de Mantelzorgwaardering snel daarna op uw bankrekening gestort of de waardebon naar keuze toegestuurd.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met gemeente Altena - OnS Altena, bereikbaar via 0183 - 51 60 60 of ons@gemeentealtena.nl.

Meer informatie is ook te lezen op www.gemeentealtena.nl/mantelzorgwaardering