Vraag nu Mantelzorgwaardering 2020 aan

Wilt u mantelzorgwaardering aanvragen? Hiermee bedankt u de mensen die voor u zorgen. Een aanvraag indienen kan tot en met 31 december 2020.

Mantelzorgwaardering aanvragen

Mantelzorg is een bedankje meer dan waard. Met het aanvragen van een mantelzorgwaardering bedankt u de mensen die voor u zorgen. U kunt kiezen voor een geldbedrag op uw bankrekening of een VVV-cadeaukaart. Een aanvraag indienen is mogelijk tot en met 31 december 2020. Het gaat om een bedrag van € 120,00.

Hoe vraagt u de Mantelzorgwaardering aan?

Dat kan op verschillende manieren:

• Vul het digitale formulier in. Hiermee heeft u de aanvraag gedaan. U krijgt automatisch een bericht daarvan.
  • Het digitaal aanvragen van de mantelzorgwaardering heeft veruit onze voorkeur. Maar ontvangt u liever het aanvraagformulier met retourenvelop thuis op de mat? Dan kunt u bellen naar gemeente Altena - OnS Altena via 0183 - 51 60 60. Of mailen naar ons@gemeentealtena.nl. Vul het aanvraagformulier in en stuur dit terug in de retourenvelop.

Wat gebeurt er met mijn aanvraag?

Aanvragen voor september ingediend, behandelen wij in september. Is uw aanvraag goedgekeurd, dan krijgt u het bedrag van de Mantelzorgwaardering snel daarna op uw bankrekening gestort of een VVV-cadeaukaart toegestuurd.

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact op met gemeente Altena - OnS Altena, bereikbaar via 0183 - 51 60 60 of ons@gemeentealtena.nl