Vragen over maaien

Het maaiseizoen is in volle gang. Hoe maait de gemeente momenteel?

maaien

We krijgen momenteel veel meldingen over het maaien van groenstroken in de gemeente. We leggen u graag uit hoe we maaien, en wat u kunt doen als er volgens u niet juist gemaaid is.

De meeste gazons en groenstroken binnen de kernen maaien we wekelijks. Groenstroken die wat verder uit de dorpskern liggen maaien we iedere 3 weken.

Doordat er een aantal verkeerde tekeningen zijn aangeleverd bij de aannemer, zijn sommige stukken niet gemaaid. Heel vervelend. De aannemer neemt deze mee in de volgende ronde. Die volgende ronde kan dus de week erop zijn, of over 3 weken. Eerder is helaas niet mogelijk door de grote hoeveelheid maaiwerk.

Onze excuses voor de overlast.

Is er volgens u ergens niet (goed) gemaaid? Geef uw melding door. Door de grote hoeveelheid meldingen, ook telefonisch, kunnen wij niet op iedere melding reageren. Wij controleren uw melding met de tekeningen. Als het niet klopt, maaien wij dus in de volgende ronde.