Vuelta door Altena

Zaterdag 20 augustus komt het wielerspektakel door Altena. Houd rekening met wegafsluitingen.

vuelta altena

Dit jaar start de Ronde van Spanje in Nederland: La Vuelta Holanda! Zaterdag 20 augustus trappen de renners door Altena, tijdens de etappe van 's Hertogenbosch naar Utrecht. Een uniek evenement! Geniet die dag van dit internationale wielerspektakel.

Route door Altena

De renners komen rond 14.00 uur bij de Heusdensebrug Altena in, rijden over de N267 langs Wijk en Aalburg, Veen en Andel. Bij de rotonde draaien ze de N322 op langs Giessen. Om rond 14.15 uur bij de Wilhelminasluis onze gemeente weer te verlaten. Ongeveer een uur voor de renners komt de karavaan langs.

Verkeer

De N267 en N322 zijn tussen 12.15 en 15.30 uur afgesloten. Houd hier rekening mee als u die dag met de auto op pad gaat.

Kijk voor meer informatie over de Vuelta in Altena en omleidingsroutes op gemeentealtena.nl/vuelta