Wilt u mij rondleiden in uw wijk of dorp?

Wandelend in gesprek met de burgemeester

Burgemeester Lichtenberg

Ik wil de inwoners van Altena graag nog beter leren kennen en ik ben ook erg nieuwsgierig naar de mooiste én de bijzonderste plekjes in uw buurt. Bij mijn aantreden heb ik aangegeven dat ik graag naar u toekom en dat ik het erg zou waarderen als u mij met uw ogen wilt laten zien wat er allemaal gebeurt in onze mooie gemeente. Samen met een aantal inwoners waren er mooie plannen in de maak maar helaas ook voor mij gingen al die interessante, leuke en gezellige activiteiten niet door.

Daarom heb ik een verzoek aan u: Zou u mij willen rondleiden in uw dorp en mij al wandelend willen laten zien hoe u leeft in uw dorp. Ik denk dan aan een wandeling tussen de 1 en 2 uur. Ik hoor graag de (historische) verhalen maar ook hoe u nu leeft en misschien werkt en wat uw visie op de toekomst van uw dorp is. Ik wil het niet al te ingewikkeld maken, ik wil gewoon graag wandelend met u in gesprek, luisteren, horen en voelen wat het betekent om in uw dorp te wonen.

Samen met de heer Jos Korthout heb ik inmiddels gewandeld door de vesting van Woudrichem. Wilt u mij rondleiden door uw dorp?

Neemt u dan contact op met het bestuurssecretariaat, via bestuurssecretariaat@gemeentealtena.nl of 0183 -51 62 24.

Egbert Lichtenberg