Achtergrond Golf boven
Achtergrond Golf onder

Bouwarchief

In het bouwarchief vindt u tekeningen en documenten die horen bij vergunningen die de gemeente Altena heeft verleend. Denk aan tekeningen voor woningen, winkels, kantoren en tuinhuisjes. Ook constructieberekeningen zitten in het bouwarchief. U kunt deze tekeningen en documenten gratis bekijken als u dat wilt.

Bouwarchief bekijken van 2019 of recenter

Wilt u het bouwarchief uit de periode vanaf 2019 bekijken? Geef dit aan via het formulier Informatieverzoek leefomgeving. We nemen dan binnen 5 werkdagen contact met u op. U kunt hiervoor ook bellen naar telefoonnummer 0183 - 51 61 00. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur.

Bouwarchieven bekijken ouder dan 2019

De bouwdossiers uit de periode van 1918 tot en met 2018 zijn gedigitaliseerd. U kunt deze online inzien of opvragen via het Streekarchief Langstraat Heusden Altena. De bouwdossiers (omgevingsvergunningen) van de voormalige gemeente Werkendam, van de periode 2013-2018 zijn op te vragen via de gemeente Altena via het formulier Informatieverzoek leefomgeving. De bouwdossiers bevatten naast de aanvraag en vergunning ook bouwtekeningen. Bekijk de dossiers via www.salha.nl.