Achtergrond Golf boven
Achtergrond Golf onder

Bouwarchief

In het bouwarchief vindt u tekeningen en documenten die horen bij vergunningen die de gemeente Altena heeft verleend. Denk aan tekeningen voor woningen, winkels, kantoren en tuinhuisjes. Ook constructieberekeningen zitten in het bouwarchief. U kunt deze tekeningen en documenten gratis bekijken als u dat wilt.

Bouwarchief bekijken

Accordion item is uitgeklapt

Wilt u het bouwarchief bekijken? Geef dit aan via het formulier Informatieverzoek leefomgeving. We doen ons best om binnen 5 werkdagen contact met u op te nemen. Maar het kan ook iets langer duren. We ontvangen in deze coronaperiode namelijk veel meer verzoeken om informatie dan normaal. U kunt hiervoor ook bellen naar telefoonnummer 0183 - 51 61 00. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur.

Vanaf 2013 zijn alle bouwdossiers van de voormalige gemeente Werkendam gedigitaliseerd. Op verzoek sturen wij u digitaal een bouwtekening of ander document uit het bouwdossier. Als u liever een afdruk op papier wilt dan drukken wij deze voor u af. Hier rekenen we kosten voor.