Achtergrond Golf boven
Achtergrond Golf onder

Over deze website

Dit is de officiële website van de gemeente Altena. De gemeente Altena is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. We doen er alles aan om deze inhoud actueel en juist te houden. Komt u toch een fout of oude informatie tegen? Dan horen wij dat graag via communicatie@gemeentealtena.nl.

Statistieken

Het bezoek aan de website van de gemeente Altena kan helemaal anoniem plaatsvinden. Natuurlijk zijn wij wel geïnteresseerd in de gegevens die iets zeggen over het bezoek aan onze website. Wilt u weten hoe we omgaan met deze gegevens? Lees dan onze privacyverklaring.

Kwetsbaarheid melden

Gemeente Altena vindt de veiligheid van onze systemen erg belangrijk. Ondanks onze zorg voor de beveiliging van onze systemen kan het voorkomen dat er toch een zwakke plek is. Als u zo'n zwakke plek ontdekt, horen wij dit graag. Meld hier een kwetsbaarheid.

E-herkenning

Gemeente Altena maakt gebruik van eHerkenning.Ga voor meer informatie naar www.eherkenning.nl.

Webarchief

Op de website Archiefweb.eu is het archief van de website in te zien. De formulieren werken niet vanuit het webarchief.

Digitale post

De gemeente Altena zoekt altijd manieren om haar digitale dienstverlening te verbeteren. Zo kunnen wij onze inwoners beter helpen, besparen we kosten én houden we rekening met het milieu. U kunt uw post van de Gemeente Altena digitaal inzien via www.gemeentealtena.nl/post 

Op de landelijke website MijnOverheid kunt u ook uw voorkeur doorgeven. Selecteer de gemeente Altena als organisatie waarvan u de post in uw BerichtenBox wilt ontvangen. Hiervoor heeft u uw DigiD code nodig. Op MijnOverheid kunt u ook instellen dat u een e-mail ontvangt over nieuwe post in uw Berichtenbox. Het ontvangen en online bekijken van berichten is veilig en betrouwbaar. Alle gegevens worden digitaal versleuteld om ervoor te zorgen dat alleen u de informatie kunt inzien. Er wordt nooit naar inloggegevens of wachtwoorden gevraagd. Geef deze dus ook nooit aan anderen!