Achtergrond Golf boven
Achtergrond Golf onder

Genderen Zuid

De voorbereidingen voor woningbouw in Genderen Zuid zijn in volle gang. Het voorontwerp bestemmingsplan is gereed. Met een video geven de gemeente, projectontwikkelaar en architect een presentatie voor omwonenden en geïnteresseerden.

Om te bouwen op de locatie in Genderen Zuid, moet eerst een nieuw bestemmingsplan vastgesteld worden. Daarin krijgt de locatie de bestemmingen ‘wonen’, ‘groen’ en ‘verkeer’. Op die manier wordt het mogelijk om er een een groene wijk met 59 woningen te maken. Meer informatie over de woningen vindt u op de website van de projectontwikkelaar.

Het voorontwerp bestemmingsplan is in te zien van vrijdag 28 januari tot en met donderdag 10 maart via ruimtelijkeplannen.nl of op het gemeentehuis. Maak daarvoor een afspraak via 0183 51 61 00.

Reageren op het bestemmingsplan

We zijn benieuwd wat u van de plannen vindt! We kijken uit naar uw reacties en suggesties. 

U kunt reageren op het voorontwerp van vrijdag 28 januari tot en met donderdag 10 maart 2022. Dat kan op 2 manieren:

  • Stuur u reactie uiterlijk 10 maart naar Gemeente Altena, t.a.v. Marieke Elsevier, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk
  • Stuur een mail naar Marieke Elsevier via m.elsevier@gemeentealtena.nl.

Noem in uw reactie de naam van het bestemmingsplan, 'Kern Genderen: Genderen - Zuid' en het zaaknummer: 2020-005360.

Inloop op afspraak VOL

Wilt u de plannen doornemen met een medewerker van de gemeente en toelichting krijgen op het plan? Maak dan uiterlijk 9 februari een afspraak voor een inloopmoment in het Dorpshuis van Genderen.

Alle inloopmomenten zijn volgeboekt. Wilt u toch nog de plannen bespreken? Vul het formulier in dan zoeken we naar een oplossing.

Afspraak maken