Achtergrond Golf boven
Achtergrond Golf onder

Iets melden

Ik wil iets melden over mijn omgeving

Wilt u doorgeven dat iets in de openbare ruimte niet in orde is of opgeruimd moet worden? Bijvoorbeeld een losse stoeptegel, zwerfvuil, overlast door vuurwerk of een kapotte lantaarnpaal? Dit kunt u melden via de website van Fixi. Maakt u vaker een melding? Download dan de Fixi app.

Omschrijf uw melding zo compleet mogelijk en voeg een foto toe. Zorgt u ervoor dat de omgeving op de foto goed te zien is? Zo kunnen wij uw melding sneller afhandelen.

Is de situatie onveilig?

Bel ons dan op 0183 - 51 61 00.

Melding over mijn omgevingDownload Fixi in de AppstoreDownload Fixi in de Google Playstore

Ik heb iets gevonden of verloren

Heeft u iets gevonden of verloren in de gemeente Altena? Maak een melding via de website www.verlorenofgevonden.nl.

Paspoort of identiteitskaart

Bent u uw paspoort of identiteitskaart kwijt? Geef dit zo snel mogelijk aan ons door. Wij blokkeren dan uw paspoort of identiteitskaart. Zo is de kans kleiner dat iemand misbruik maakt van uw gegevens.

U kunt de vermissing digitaal doorgeven. U logt in met uw DigiD code. Of maak een afspraak, dan kunt u de vermissingsverklaring in het gemeentehuis ondertekenen.

Huisdieren

Bent u uw huisdier kwijt? Of heeft u een huisdier gevonden? Dan geeft u dat door via de website van Amivedi.

Ik wil een klacht indienen

Bent u ontevreden over het gedrag van een medewerker of bestuurder van de gemeente Altena? Dan kunt u bij ons een klacht indienen. DigiD logo U logt in met uw DigiD code.

Klachten bij jeugdhulp

Voor jeugdhulp is er een aparte klachtenregeling. Lees meer over hoe u een klacht over jeugdhulp kunt indienen en hoe wij daar mee om gaan.

Ik wil iets anders melden

Wilt u ons iets anders laten weten? Bent u niet tevreden over onze dienstverlening, heeft u een tip of een compliment? Heeft u schade en wilt u de gemeente aansprakelijk stellen? Of kunt u niet goed vinden waar u uw melding kunt doen? Gebruik dan ons algemene contactformulier.

Bellen mag ook

Wilt u ons liever even spreken? We zijn bereikbaar via telefoonnummer 0183 - 51 61 00. We helpen u graag!