Achtergrond Golf boven
Achtergrond Golf onder

Anne Duizer

Raadslid voor de Christenunie (fractievoorzitter)

Over Anne

Kun je jezelf voorstellen?

Ik ben geboren in Rijswijk en heb bijna mijn hele leven langs de dijk in Rijswijk gewoond. Ik woon momenteel in Giessen, in het prachtige, oude gemeentehuis. Ik ben raadslid voor de ChristenUnie

Wat is voor jou een bijzondere plek in Altena?

De dijk in Rijswijk, is één van de mooiste plekken van Altena voor mij. Niet alleen omdat dit mijn geboortegrond is, maar ook omdat de dijk zoveel verschillende facetten van Altena laat zien: Prachtige natuur en mooi wonen op een plek waar al eeuwen wordt gewoond en waar we met elkaar Altena hebben ontwikkeld. De dijk is voor mij een prachtige metafoor van hoe Altena een heel krachtig samenspel is. Hij is kilometers lang, hij loopt door heel Altena heen en veel dorpen grenzen ook aan de dijk. Het zijn allemaal verschillende woningen, gebouwd door de eeuwen heen, maar met elkaar vormen we toch één gemeenschap. En dat is de waarde van Altena, waar wij ons als ChristenUnie graag voor inzetten.

Wat wil je bereiken als raadslid in de gemeente Altena?

Ik vind het belangrijk dat we met elkaar blijven bouwen aan Altena. Aan een mooie gemeenschap waar we met elkaar leven. Als je daar ideeën over hebt, of als je ergens vastloopt, neem contact met me op.

Waarvoor kunnen we jou benaderen als raadslid?

Mail mij, bel mij, of schiet me gewoon aan als je me tegenkomt. Dan kunnen we samen verder werken aan een mooie gemeenschap waar iedereen een plaats heeft.

Contactgegevens

Telefoonnummer: 06 430 265 85
E-mailadres: a.duizer@gemeentealtena.nl

Nevenfuncties