Achtergrond Golf boven
Achtergrond Golf onder

Christian Alderliesten

Raadslid voor Progressief Altena

(fractievoorzitter)

Meer over Christian Alderliesten

Accordion item is uitgeklapt

Ik ben geboren in Giessen, verhuisd naar Uitwijk en na omzwervingen buiten de gemeente sinds 2010, met vrouw en twee kinderen woonachtig in Hank.
Uiteraard ben ik daar -als oud-voetballer van GRC’14- inmiddels trainer/coach van Be-Ready.

De inrichting en het gebruik van de woonomgeving heeft altijd mijn interesse gehad. Als Stedebouwkundige van de gemeente Gorinchem heb ik dus eigenlijk van mijn hobby mijn werk gemaakt.

Waarom wilde je raadslid worden?

Als je een mening hebt en bereid bent om je in te spannen om een bijdrage te leveren aan de samenleving, dan is de gemeenteraad een prachtig podium. Als raadslid ben je er voor de inwoners, soms als vraagbaak, soms als klankbord en soms als breekijzer, maar in alle gevallen om de leefomgeving te verbeteren. Dat ik me op deze wijze mag inzetten voor de samenleving geeft veel voldoening (al is het niet altijd even dankbaar werk, want niet alles is mogelijk…).

Wat wil je de komende jaren als raadslid bereiken?

Het bewust omgaan met de beperkte ruimte is een belangrijke puzzel. Hierbij zal ik me sterk maken om de unieke kwaliteiten van Altena (natuur, cultuurhistorie en identiteit) een prominente plek te geven. Duurzaam en natuur-inclusief ontwikkelen moeten hierbij het uitgangspunt en geen sluitstuk vormen!

Wat zijn je aandachtsgebieden?

Ruimtelijke ontwikkeling

Contactgegevens

Accordion item is uitgeklapt

Telefoonnummer: 06 537 621 62

E-mailadres: c.alderliesten@gemeentealtena.nl