Achtergrond Golf boven
Achtergrond Golf onder

Gerard Vos

Raadslid voor het CDA

Meer over Gerard Vos

Accordion item is uitgeklapt

"Ik ben geboren en  opgegroeid op een boerderij in Sprang-Capelle. Enkele jaren als leraar basisonderwijs voor de klas gestaan  en daarna zo’n dertig jaar melkveehouder geweest, twintig jaar in Waspik en de laatste tien jaar in Drongelen. De boerderij is in 2019 verkocht. Samen met mijn vrouw Ina hebben we twee kinderen en inmiddels ook twee kleinkinderen.

Ik heb altijd een grote interesse gehad in wat een gemeente doet en vooral waarom en wat ik vanuit die interesse voor mensen zou kunnen betekenen. Ook voordat ik in Altena woonde heb ik via lokale partijen geprobeerd om politiek en praktijk bij elkaar te brengen. Sinds ik in Altena woon, voel ik me het meest thuis bij het CDA Altena, als lokale partij.

Ik wil graag vanuit de praktijk mee denken over hoe zaken voor Altena en haar inwoners zo goed mogelijk geregeld kunnen worden. Daarvoor wil ik voor iedereen aanspreekbaar en bereikbaar zijn.

Het voornaamste waar ik me mee bezig wil houden is, wonen en werken in het buitengebied van onze gemeente. Daarnaast hebben vooral praktische zaken, die de kleine dorpen van onze gemeente aangaan mijn speciale aandacht."