Achtergrond Golf boven
Achtergrond Golf onder

Marloes Hofstede

Raadslid voor Progressief Altena

Over Marloes

Kun je jezelf voorstellen?

Ik woon in Werkendam, samen met mijn man Peter, mijn zoon Julian en mijn dochter Fenne. En met een aantal dieren, waaronder onze hond Bella. In het dagelijks leven ben ik auteur bij een educatieve uitgeverij. Ik ben in maart 2022 in de raad gekomen. 

Wat is voor jou een bijzondere plek in Altena?

Altena heeft hele mooie gebieden, waaronder de Biesbosch. Een prachtig natuurgebied, waar we heel zuinig op moeten zijn. Ik kom er al van jongs af aan. En ook nu wandel ik er graag met mijn kinderen en de hond.

Wat wil je bereiken als raadslid in de gemeente Altena?

De reden dat ik me heb aangemeld is dat ik graag iets wil betekenen voor mensen die een uitdaging ervaren in onze samenleving.

Zo is het niet voor iedereen vanzelfsprekend om financieel rond te komen. Maar ook op andere gebieden is er ongelijkheid. Ik hoop mijn steentje voor deze mensen te kunnen bijdragen. Zo heb ik namens Progressief Altena een motie ingediend voor een gratis jaarabonnement op de bibliotheek, voor mensen die een taaltraject volgen.

Waarvoor kunnen we jou benaderen als raadslid?

Ik houd me vooral bezig met het Sociaal Domein. Maar inwoners kunnen mij benaderen over alle dingen waar ze tegenaan lopen. Of over idee├źn die ze hebben. Hiervoor ben ik bijvoorbeeld bereikbaar via de mail en mijn telefoonnummer. Ik kan natuurlijk niet alle problemen oplossen, maar ik wil in ieder geval mijn best doen om je te helpen.

Contactgegevens

Telefoonnummer: 06-83575298
E-mailadres: m.hofstede@gemeentealtena.nl

Nevenfuncties