Achtergrond Golf boven
Achtergrond Golf onder

René Roovers

Raadslid voor het CDA

Over René

Kun je jezelf voorstellen?

Ik ben getrouwd met Barbra en samen hebben wij 4 kinderen en 6 kleinkinderen. Wij zijn in 2015 aan de Nieuwe Es in Sleeuwijk komen wonen. Sinds het ontstaan van de nieuwe gemeente Altena ben ik raadslid namens CDA Altena.

Wat is voor jou een bijzondere plek in Altena?

Het winkelcentrum de Nieuwe Es is het mooiste centrum van de gemeente Altena. Ik vind het een belangrijke plek omdat dit het kloppend hart van Sleeuwijk is. Hier doen inwoners vanuit Sleeuwijk maar ook vanuit de omringende dorpen hun dagelijkse boodschappen. Er zit hier een apotheek, we hebben een tandarts, je kunt hier sporten, er zijn restaurants waar je gezellig een hapje kunt eten. Maar bovenal is de Nieuwe Es de ontmoetingsplek voor de inwoners van Sleeuwijk.

Wat wil je bereiken als raadslid in de gemeente Altena?

Ik zou heel graag willen bereiken dat wij als raadsleden heel zichtbaar en benaderbaar zijn voor alle inwoners van onze 21 dorpen. Dat doen wij bijvoorbeeld door op bezoek te gaan bij inwoners, bij verenigingen, bij maatschappelijke instellingen en bij bedrijven. Daarnaast zou ik graag de wens uitspreken dat wij in iedere kern ‘vergeet-mij-niet’-routes realiseren. Dat zijn routes waarmee wij mensen met dementie kunnen helpen hun weg terug te vinden. Maar het helpt ook bij de bewustwording van andere mensen om ze te laten zien waar mensen met dementie dagelijks tegenaan lopen.

Waarvoor kunnen we jou benaderen als raadslid?

Voor vragen of goede ideeën kunt u mij altijd bellen of mailen. U kunt mij natuurlijk ook altijd aanspreken als u mij aantreft in één van onze mooie dorpen.

Contactgegevens

E-mailadres r.roovers@gemeentealtena.nl
Telefoonnummer: 06-10161519

Nevenfuncties