Dat verdient meer dan een bloemetje …

U kunt iemand voordragen voor een Koninklijke Onderscheiding

Koninklijke Onderscheiding

Misschien kent u ook wel een vrijwilliger die bijzonder werk doet voor de samenleving? Denk aan een vrijwilliger die zich al 20 jaar voor de ouderen in de wijk inzet. Of iemand die een aantal uren per week onderhoud doet op de vereniging. Die persoon zou u wel eens in het zonnetje willen zetten. Niet alleen met een bloemetje, misschien zelfs met een lintje!

U kunt iemand voordragen voor een Koninklijke Onderscheiding

Ook in 2023 vindt in de gemeente Altena de lintjesregen plaats: dit gebeurt op de laatste werkdag voor Koningsdag. Kent u iemand in uw omgeving die al lange tijd vrijwilligerswerk doet? Dan kunt u hem of haar voordragen voor een Koninklijke Onderscheiding.

U kunt contact met ons opnemen als u iemand wilt voordragen

U kunt dan bellen met Inge van der Burgt via 0183 - 51 62 24 of met Wieneke Scholtens via 0183 - 51 62 02 of een mail sturen naar bestuurssecretariaat@gemeentealtena.nl. Zij kunnen aangeven of het vrijwilligerswerk in aanmerking komt voor een Koninklijke Onderscheiding. Zij kunnen u ook alles vertellen over het aanvragen van een Koninklijke Onderscheiding. Er gelden namelijk verschillende voorwaarden bij de aanvraag.

U kunt uw aanvraag opsturen vóór 1 juli 2022

De deadline voor de lintjesregen in 2023 is 1 juli 2022. Meer informatie en het aanvraagformulier vindt u op www.lintjes.nl.