RSS FEED
voorzittershamer

15 december: Raadsvergadering

Adviesraad

Op dinsdag 8 december om 19.30 uur.

subsidie

Tussen 1 en 15 december kunnen clubs en verenigingen in Altena de basissubsidie 2021 aanvragen.

stop geweld

Campagne tot en met 10 december. Wereldwijd krijgt 1 op de 3 vrouwen te maken met geweld.

Roland bomen planten

Wethouder Roland van Vugt plantte op 18 november, Nationale Boomfeestdag, een Spaeth Els aan de Roexwaard in Wijk en Aalburg

Kledingrek kinderkleding

Pakket nieuwe kleren voor kinderen/jongeren van 4 tot 18 jaar

Hans Tanis

Op 4 november is er in Het Kontakt een AltenaKatern over de begroting 2021 verschenen

zorgverzekering

Ook voor 2021 bieden we een collectieve zorgverzekering aan.

Restafval in bak op milieustation

Dienstverlening milieustations in Giessen en Werkendam verbeteren, voorstel om milieustation in Hank te sluiten.

Man en vrouw bekijken website Duurzame Huizen Route

Van 7 november tot 15 december kunt u in contact komen met huiseigenaren met ervaring met duurzaam wonen. Schrijf u in voor een online bezoek of deel…

Brabant geeft energie

Subsidieregeling voor projecten die de energietransitie versnellen.

Mantelzorgwaardering aanvragen

Wilt u mantelzorgwaardering aanvragen? Hiermee bedankt u de mensen die voor u zorgen. Een aanvraag indienen kan tot en met 31 december 2020.

Gemeentepagina en AltenaKatern

Elke week publiceren we in Het Kontakt de gemeentepagina. Hierin leest u de officiële publicaties, nieuwsberichten en andere informatie.

Eén keer in de maand gaan we uitgebreider op een onderwerp in. Deze vindt u in het AltenaKatern.