RSS FEED

De verenigingen nemen geen los papier meer mee. Alleen deze maand zijn er uitzonderingen voor de dorpen Meeuwen, Veen en Werkendam.

vergadering

Dinsdag 9 maart om 19.30 uur vergadert de Brede Adviesraad Sociaal Domein Altena (BASDA).

Regelmatig hangen zakken met plastic afval al dagen voor de inzameling aan de straat. Wilt u de vragenlijst hierover invullen?

Wilt u ook meedoen? Meld u dan aan voor 12 maart. De gemeente zorgt voor de opruimspullen en regelt de afvoer van het ingezamelde zwerfvuil.

voorzittershamer

1 en 2 maart: Altenatafels

Vragen WOZ-waarde

Door de Corona-pandemie kan er sprake zijn van waardevermindering

Vragen over WOZ waarde

SVHW verstuurt de jaarlijkse lokale belastingaanslagen

Huis met zonnepanelen op dak

Inkoopactie zonnepanelen voor huiseigenaren

uitstel betaling ondernemers

SVHW hoopt zo enige financiële verlichting te creëren

Cirkel is rond

buitenexpositie in Wijk en Aalburg en Woudrichem

Facetimegesprek

Energiecoach gratis voor alle inwoners

geld

Er is ondersteuning mogelijk bij schulden, verlies van werk en inkomen, opvoedingsproblemen

Gemeentepagina en AltenaKatern

Elke week publiceren we in Het Kontakt de gemeentepagina. Hierin leest u de officiële publicaties, nieuwsberichten en andere informatie.

Eén keer in de maand gaan we uitgebreider op een onderwerp in. Deze vindt u in het AltenaKatern.