Achtergrond Golf boven
Achtergrond Golf onder

Evenementenkalender

De gemeente Altena wil graag een overzicht hebben van de geplande evenementen die in het kalenderjaar 2022 worden georganiseerd. Wij beseffen dat het organiseren van evenementen door de geldende corona maatregelen nog steeds moeilijk is. Maar toch kijken we graag samen met u naar een toekomst waarin evenementen weer zonder maatregelen mogelijk zijn. Daarom vragen we u alvast uw evenement voor 2022 aan te melden.

Waarom aanmelden op de evenementenkalender

Uw aanmelding op de evenementenkalender geeft ons inzicht en overzicht. Daarmee kunnen we een betere planning maken van de werkzaamheden voor de vergunningverlening. Politie en brandweer kunnen zo ook tijdig hun planning maken.

Wilt u vóór 1 november 2021 uw evenement aanmelden op onze evenementenkalender? Dan nemen we deze mee bij het opstellen van de evenementenkalender van 2022.

Een evenementenvergunning aanvragen of een melding doen

Voor een optimale dienstverlening moeten de vergunningsaanvragen van evenementen uiterlijk 12 weken van tevoren compleet bij ons aangeleverd zijn. Mocht dit onverhoopt niet lukken, neem dan contact op via evenementen@gemeentealtena.nl.

Wat moet ik doorgeven bij aanmelding op de evenementenkalender?

Accordion item is uitgeklapt

We willen de aanmelding op de evenementenkalender ruim vóór het evenement zelf ontvangen. Alle details over uw evemenent zien we graag terug in uw aanvraag voor een evenementenvergunning of bij de evenementenmelding. 

Voor aanmelding op de evenementenkalender vragen we deze gegevens:

  • naam, datum en locatie van het evenement;
  • naam van de organisatie en de contactpersonen;
  • een globale beschrijving van het evenement.

U kunt uw evenement aanmelden voor de evenementenkalender met eHerkenning. Heeft uw organisatie geen eHerkenning of doet u de aanmelding als inwoner? Log dan in met uw DigiD code.